Binance Coin verwachting, wat gaat de BNB koers doen?

Leestijd: 10 minuten

We kunnen er bijna wel vanuit gaan dat iedereen Binance inmiddels wel kent. Het is al tijden een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld met een gigantisch assortiment. Dagelijks wordt er voor miljarden gehandeld en de cryptocurrency die hoort bij de exchange is de Binance coin (BNB).

Je kunt investeren in de coin en daarnaast genieten van vele voordelen op het platform. Bijvoorbeeld voor korting op de handelskosten, het verdienen van een passief inkomen en het meedoen aan vroege token sales die regelmatig vele malen over de kop gaan. Genoeg reden om er eens goed in te duiken dus.

In dit artikel hebben we het over Binance Coin. We gaan in op het laatste nieuws rondom de BNB crypto, de functies die de coin allemaal heeft op het platform en de Binance Coin verwachting. Hiermee hoop ik je een beter beeld te geven over de mogelijkheden en de potentie. Wat gaat de Binance Coin crypto doen?

Wat is Binance Coin?

De Binance Coin is de currency die hoort bij de Binance Exchange. De twee zijn eigenlijk niet los van elkaar te zien. Gebruikers kunnen er zoals iedere andere coin in beleggen als ze er vertrouwen in hebben. Daarnaast biedt de coin vele voordelen waarvan je enkel kunt genieten als je de token gebruikt op de Binance exchange.

De Binance coin kan uiteraard meeliften op het grote succes van de exchange. Hierdoor komen veel mensen met BNB in aanraking en dit zal natuurlijk een positieve werking hebben op de Binance Coin koers mits de exchange goed presteert uiteraard. Bij bijvoorbeeld negatief nieuws zoals een hack kan dit het omgekeerde effect hebben.

De Binance Coin kan niet alleen gebruikt worden om mee te speculeren. Het is ook een coin waarmee je korting kunt krijgen op de transactiekosten van Binance. Voor iedere transactie betaal je een kleine fee en als je gebruikmaakt van BNB om deze te betalen krijg je 50% korting. Dit scheelt als je actief handelt snel kapitalen.

Verder kun je met de Binance coin gebruikmaken van verschillende features die uniek zijn aan de exchange, zoals de Binance Vault, de Binance Launchpool, een cashback op al je aankopen met de Visa kaart, deelnemen aan nieuwe token sales via de Launchpad en meer.

Binance Vault

Persoonlijk vind ik de Binance Vault een erg interessante toevoeging aan de exchange en ik maak hier zelf dan ook gebruik van als ik BNB coin op de exchange heb staan. In deze kluis kun je je Binance coin storten en automatisch genieten van een stake reward.

De kluis staked je tokens automatisch voor alle tokens die beschikbaar zijn in de Launchpool. Hoe meer BNB crypto je in de kluis hebt staan, hoe hoger de beloning is. Dit is met name een interessante feature als je besloten hebt dat je gewoon Binance Coin in je portfolio wil hebben.

In plaats dat je je coins gewoon in een wallet hebt, bewaar je ze nu in de kluis en ontvang je hierover passief een beloning. Het is bovendien een interessante manier om nieuwe tokens te krijgen. Je krijgt de beloning namelijk dagelijks uitbetaald in de vorm van de tokens waarvoor je aan het staken bent. Vaak zijn dit nieuwe coins, waardoor je ze als een van de eerste ontvangt. Het jaarlijkse rendement kan oplopen tot wel 20%.

Binance Launchpool

De Binance Launchpool is dé plek op de exchange om je tokens aan het werk te zetten. Je ziet hier een lijst met cryptocurrency die een staking mechanisme hebben. Via de Binance Vault stake je al je BNB coin ‘gemiddeld’ op al deze tokens, maar je kunt er bij de Launchpool voor kiezen om één specifieke crypto te staken. Bijvoorbeeld een met het hoogste rendement.

Het is voor de coins die hier staan een manier om de tokens te verdelen onder de gemeenschap. Het zijn vaak nieuwe tokens die nog maar net bestaan. De projecten willen onder de aandacht komen van beleggers en delen op deze manier een gedeelte van de tokens uit aan stakers om zo bekendheid te krijgen.

Binance Visa kaart cashback

Je kunt via Binance een Visa kaart aanvragen. Deze is volledig gratis thuis te ontvangen en je kunt zo betalingen doen met je cryptocurrency. Het interessante aan deze manier van kopen is dat je een cashback beloning ontvangt op iedere aankoop. Deze beloning krijg je uitbetaald in Binance Coin.

Afhankelijk van de hoeveelheid BNB tokens die je op de exchange hebt staan gaat het cashback percentage omhoog. Hoe meer tokens je hebt, hoe hoger de beloning. Dit kan oplopen tot wel 8% cashback op iedere aankoop. Persoonlijk gebruik ik de Visa kaart van Binance om aankopen te doen op het internet. Netflix, Spotify en andere abonnementen.

Best lekker om hier bij iedere afschrijving een percentage van terug te krijgen in Binance Coin. Een goede manier om gratis BNB te sparen. Hieronder de cashback percentages van de Binance Visa kaart:

Level BNB stake Cashback
1 0 0,10%
2 1 2%
3 10 3%
4 40 4%
5 100 5%
6 250 6%
7 600 8%

Launchpad

De Binance launchpad is dé manier op de exchange om als eerste nieuwe tokens te kopen. Het is als het ware een ICO mechanisme waarmee nieuwe tokens aan de man gebracht worden. In de meeste gevallen werkt dit via een soort veiling.

Op het moment dat er een nieuw project in de Launchpad staat kun je aangeven hoeveel BNB coin je beschikbaar wilt stellen voor die nieuwe token. Hiervoor heb je vaak 24 uur de tijd. Zodra de tijd om is volgt er een calculatieperiode waarin gekeken wordt naar de hoeveelheid Binance Coin die ingelegd is.

Iedereen mag vervolgens naar ratio van inleg de nieuwe coin kopen, dit wordt zelfs volledig automatisch voor je gedaan. In de praktijk komt het erop neer dat je bijvoorbeeld 1 BNB beschikbaar stelt voor de token sale en uiteindelijk voor 0,01 BNB nieuwe coins mag kopen.

Na de sale krijg je de resterende BNB en de nieuwe tokens weer in je wallet gestort. Wat hier interessant aan is al zeg ik het zelf is het rendement dat op deze tokens gehaald wordt. In het verleden heb ik zelf met regelmaat nieuwe tokens gekocht en binnen 20 minuten na lancering op de exchange met x40 a x50 weer kunnen verkopen.

Houdt er rekening mee dat je veel Binance Coin moet hebben om echt hoge bedragen in te mogen kopen, maar een x 40 blijft een x 40. Lang niet gek voor een paar minuten van je tijd.

Token burn

Tot slot is een interessante feature van de Binance Coin de token burn die ieder kwartaal plaatsvindt. Van 20% van de opbrengst van de betaalde handelskosten op de exchange worden namelijk nieuwe tokens gekocht en vernietigd. Dit betekent dat er ieder kwartaal meer coins verdwijnen uit de roulatie waardoor de BNB coin ieder kwartaal schaarser wordt.

Om een voorbeeld te geven van de gigantische bedragen die zomaar vernietigd worden: op 18 oktober 2021 zijn er 1,335,888 BNB vernietigd met een waarde van bijna $640 miljoen. Een kwartaal eerder waren dit 1,296728 BNB tokens ($390 miljoen) en het kwartaal daarvoor 1,099,888 Binance Coin ($595 miljoen).

Als belegger is dit een bijzonder interessante feature. Met iedere coin burn worden jouw tokens dus direct meer waard omdat er coins verdwijnen van de markt. Zolang de Binance Coin zijn nut blijft behouden is het goed nieuws dat jouw coins een groter percentage zijn van het geheel. Dit mechanisme gaat door tot er 100 miljoen tokens vernietigd zijn, dus in totaal 50% van de originele supply.

Wat doet de Binance Coin koers?

De Binance coin is tot stand gekomen vanuit een ICO gehouden in juli 2017. Beleggers konden gedurende de token sale BNB kopen voor $ 0,15 per stuk. In totaal waren er bij de start maximaal 200 miljoen tokens waarvan er 50% zijn verkocht in de token sale. De actuele Binance Coin koers is $ 339.26.

Zoals ik aangaf is 50% van de Binance Coin direct verkocht via de ICO (100 miljoen tokens). 40% is voor het team achter het project (80 miljoen tokens) en de overige 10% is via een Angel investment ronde verkocht (20 miljoen tokens).

Als we de Binance Coin koers bekijken op coinmarketcap zien we dat de eerste notering was op 28 juli 2017. De eerste investeerders konden token BNB kopen voor $ 0,11. Heel geleidelijk is de koers omhoog gegaan tot begin 2021 toen de bull markt uitbrak en de BNB koers een grote sprong omhoog maakte voor het eerst.

De Binance Coin All Time High staat op een waarde van (May 10, 2021). Dit hoogtepunt werd 716 dagen geleden bereikt. Het project heeft inmiddels een totale market cap van $ 53,541,148,108 en staat daarmee op plaats 4 van grootste crypto projecten.

Het is goed om deze data in de gaten te houden. Ken je dit namelijk als je broekzak en zie je afwijkingen? Dan kun je hier flink van profiteren. Eigen onderzoek zorgt namelijk voor het beste fundament voor een mogelijke belegging. Alleen uitgaan van influencers of Youtubers is niet de beste strategie. Hieronder daarom de Binance Coin koersgrafiek.

 • Zoom

 • Hour

 • Day

 • Week

 • Month

 • Year

 • All Time

 • Type

 • Line Chart

 • Candlestick

Wat is de Binance Coin verwachting 2023 – 2028?

Het is moeilijk om een precieze Binance Coin koers verwachting te schetsen. Er zijn meerdere factoren die hier invloed op hebben en de Binance exchange is een van de belangrijksten. De coin is namelijk niet los te zien van de exchange. Gaat het slecht met de exchange? Dan zul je dit direct merken aan de Binance Coin waarde en andersom.

Steeds meer cryptocurrency worden beschikbaar op de exchange en dit zal nieuwe gebruikers naar het platform trekken. Iedereen komt in dit geval in aanraking met de Binance coin en dit zal dan ook positief zijn voor de Binance coin koers in de toekomst. 

Veel andere cryptocurrencies hebben moeite om hun project onder de aandacht te krijgen. Binance is een van de grootste en bekendste exchanges en heeft hier dus geen last van. Met alle features die er daarnaast geboden worden door gebruik te maken van de munt lijkt het erop dat het een rooskleurige toekomst heeft. 

Ook door het buy back programma van Binance lijkt de Binance coin crypto verwachting nog positiever voor de komende jaren. In dit programma koopt Binance zoals gezegd ieder kwartaal BNB terug van de markt om dit vervolgens te ‘verbranden’ of vernietigen. Hiermee is er dus minder Binance coin in de omloop en zal dit de prijs verhogen. 

Als je dit combineert met de mogelijkheid om een passief inkomen op te bouwen via de Binance Vault, mee te doen aan de token sales via de Launchpad en de behoorlijke kortingen als je de Binance Coin crypto gebruikt lijkt de toekomst behoorlijk rooskleurig.

Als we de Binance Coin verwachting voor 2023 erbij pakken moet ik concluderen dat dit te kort dag is om er echt iets zinnigs over te zeggen. Het mag duidelijk zijn dat Binance en daarmee de BNB coin erg populair zijn. Toch kan een verandering in de algemene crypto markt, gebeurtenissen met of rondom de oprichter (CZ) en dat soort nieuws iets doen met de koers.

Kijken we naar de Binance Coin verwachting voor 2028 dan is dit al aanzienlijk positiever naar mijn idee. Over een periode van vijf jaar kan de crypto markt behoorlijk groeien wat betreft de hoeveelheid nieuwe beleggers en Binance is de go-to exchange gebleken in de afgelopen jaren. Dit zal mogelijk een zeer positieve uitwerking hebben op de Binance Coin koers.

Met alle features en nieuwe coins op het platform verwacht ik dat de populariteit alleen maar zal toenemen in deze periode, al weet niemand dit natuurlijk zeker. Weet Binance deze groei door te zetten? Dan lijkt een enkele BNB voorspelling te hoog. We hebben in het verleden al vaker grote stijgingen gezien. Zo ging begin 2021 de Binance Coin koers binnen enkele maanden met 1580% omhoog.

Historical Price for BNB

Date Open Close High Low Volume

Wat is het nut van de BNB coin?

We hebben het eerder in dit artikel al uitvoerig gehad over het nut van de Binance Coin. Het is de currency die gebruikt wordt op de exchange en waarmee je veel voordelen kunt behalen. Als we kijken naar de use-case, dan is deze heel duidelijk. Het wordt gebruikt om een van de grootste exchanges ter wereld, inmiddels een miljardenbedrijf, als basis voor alle diensten.

Er zijn maar weinig cryptocurrency die zoveel gebruikt worden Dat met alle voordelen die de BNB coin met zich meebrengt voor jouw als belegger is het op z’n minst een interessant project om te overwegen. Ook de schaarste is erg goed geregeld in dit geval.

De huidige supply is (157,886,280 BNB) op een maximale supply van (157,900,174 BNB). Let er in dit verhaal op dat de buy back & burn ieder kwartaal doorgaat tot er nog maar 100 miljoen tokens in omloop zijn. Alle coins die jij in je bezit hebt worden alsmaar schaarser en schaarser op die manier.

In de afgelopen 24 uur was het koersverschil 2.83% en in de laatste zeven dagen was dit -1.09%. Zie je hier als eerste trends in? Dan kun je hier ook als eerste op inspelen en zo de echte knaken verdienen. Door alleen uit te gaan van berichtgeving van anderen loop je vaak achter de feiten aan.

Huidige supply 157,886,280 BNB Maximale supply 157,900,174 BNB
% verschil 24u 2.83% % verschil 7D -1.09%

Waar Binance Coin kopen?

Heb je besloten dat de Binance coin een goede aanvulling is voor je portfolio? Dan kun je dit uiteraard op de Binance exchange aanschaffen. Inmiddels is de coin ook op externe exchanges te krijgen, maar de beste prijs vind je meestal toch op de exchange zelf. Je kunt je hier aanmelden voor Binance. Wil je crypto storten op Binance? Dan kun je dit gemakkelijk doen via Bitvavo. Bij Binance zelf is het niet mogelijk om met iDEAL te betalen. 

 1. Geld storten met iDEAL
 2. Omzetten naar je gewenste crypto
 3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Het laatste Binance Coin nieuws

We hebben het al over veel facetten van de Binance Coin gehad op deze pagina. Allemaal erg verstandig om in je op te nemen tijdens je onderzoek naar de potentie. De laatste factor die nog ontbreekt in dit verhaal is het Binance Coin nieuws van vandaag.

Plotselinge gebeurtenissen kunnen op de korte termijn veel veel impact hebben op de koers. Daarnaast is Binance coin nieuws rondom samenwerkingen een interessante graadmeter van toekomstig succes. Je kunt dit op de Binance twitter volgen.

FAQ

We kunnen er bijna wel vanuit gaan dat iedereen Binance inmiddels wel kent. Het is al tijden een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld met een gigantisch assortiment. Dagelijks wordt er voor miljarden gehandeld en de cryptocurrency die hoort bij de exchange is de Binance coin (BNB).

Je kunt investeren in de coin en daarnaast genieten van vele voordelen op het platform. Bijvoorbeeld voor korting op de handelskosten, het verdienen van een passief inkomen en het meedoen aan vroege token sales die regelmatig vele malen over de kop gaan. Genoeg reden om er eens goed in te duiken dus.

In dit artikel hebben we het over Binance Coin. We gaan in op het laatste nieuws rondom de BNB crypto, de functies die de coin allemaal heeft op het platform en de Binance Coin verwachting. Hiermee hoop ik je een beter beeld te geven over de mogelijkheden en de potentie. Wat gaat de BNB koers doen?

Binance Coin is de cryptocurrency die gebruikt wordt op de Binance exchange. Het heeft verschillende toepassingen zoals het betalen van de handelskosten (en het ontvangen van korting), het verkrijgen van nieuwe tokens en het opbouwen van een passief inkomen.

De Binance Coin heeft in de loop der jaren een marketcap opgebouwd van $ 53,541,148,108 en staat daarmee op plaats 4 van grootste crypto coins. De actuele Binance Coin koers is $ 339.26 en in de afgelopen 24 uur was het handelsvolume $ 832,518,911.

Helaas kan ik je niet vertellen of de Binance coin koers gaat stijgen of dalen. Wel lijkt die richting ingezet te zijn. De exchange is nog steeds een van de grootste en blijft innoveren. De token wordt daardoor alsmaar meer gebruikt en samen met het coin burn mechanisme wekt dit vertrouwen voor de toekomstige Binance Coin waarde.

De COIN koers in euro is 309,00 .

De COIN koers in dollar is $ 339.26.

De Binance Coin koers stijgt zodra veel beleggers vertrouwen hebben in de exchange en de token. Ze kopen massaal de BNB coin en het aanbod is niet groot genoeg. Mensen die toch hun tokens verkopen kunnen daardoor een hogere prijs vragen waardoor de koers omhoog gaat.

De Binance Coin koers daalt zodra veel beleggers hun vertrouwen verliezen in de (nabije) toekomst van de exchange en coin. Ze verkopen massaal hun BNB coin waardoor het aanbod groter is dan de vraag. Beleggers die toch BNB tokens gaan kopen gaan daarom minder betalen, waardoor de koers omlaag gaat.

Iedere cryptocurrency heeft een eigen wallet, maar de veiligste manier om je crypto te bewaren is een hardware wallet. Wil je gebruikmaken van de features van de Binance Coin? Dan kun je ze bijvoorbeeld in je BNB vault plaatsen. Let er wel op dat je de beveiliging van je account dan goed op orde hebt.

Het zal je niet verbazen dat de beste Binance Coin exchange gewoon Binance is. Je profiteert hier van alle voordelen en kunt genieten van een van het grootste assortiment aan andere cryptocurrency. Hier hebben we een overzicht gemaakt met andere geschikte platformen.

.

About admin

Check Also

Ön hatlardaki Ukraynalı askerler, Rus birlikleri onları 10 kat daha fazla topla vururken havan mermilerini paylaştırıyorlar: rapor

Ön hatlardaki Ukraynalı askerler, Rus birlikleri onları 10 kat daha fazla topla vururken havan mermilerini …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir